Знаряддя мустьєрського комплексу Жорнова - Кухарчук, Ю.В. (Кам’яна доба України, 2010)
У статті подаються результати техніко-типологічного аналізу інструментарію мустьєрського комплексу багатошарової палеолітичної стоянки Жорнів на Волині.