Дослідження стоянки Вись у 2009, 2010 роках та її місце у пізньому палеоліті України - Залізняк, Л.Л.; Беленко, М.М.; Федорченко, О.С.; Нездолій, О.І.; Озеров, П.І. (Кам’яна доба України, 2010)
Стаття присвячена публікації та культурно-історичній інтерпретації нових матеріалів з розкопок 2009-2010 рр. стоянки селетського технокомплексу Вись, яка знаходиться біля райцентру Новомиргород у Центральній Україні.