Концептуальні засади стратегії інформаційної безпеки США за адміністрації Барака Обами - Бєлоусова, Н.Б. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У цій статті надається стислий опис нової стратегії інформаційної безпеки США, що втілюється в життя адміністрацією Барака Обами, характеризуються її особливості та перспективи. Наводиться реалізація нової стратегії інформаційної безпеки в структурі політичних та соціальних процесів США.