Зовнішня політика адміністрації Б. Обами в контексті американського глобального лідерства - Погорська, І.І.; Лакішик, Д.М. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті аналізується сутність і провідні напрямки глобальної політики демократичної адміністрації Білого дому в системному контексті світової еволюції та ролі США в сучасному міжнародному середовищі. Врахований потенціал американо-українського партнерства на глобальній арені взаємодій.