Регіональні інформаційні і комунікаційні програми Європейського Союзу: південно-східний напрям - Тихомирова, Є.Б. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті розглянуто реалізацію інформаційно-комунікаційних регіональних програм співпраці ЄС з країнами півдня і сходу Європи Проаналізовано досвід урахування специфіки країн-сусідів південного і східного регіонів партнерства з ЄС. Акцентується увага на необхідності відповідного реагування на потреби конкретних територій і проблем, які цікавлять у цих країнах європейських партнерів.