Дослідження неолітичної стоянки Романків 1 на Київщині - Переврзєв, С.В.; Сорокун, А.А. (Кам’яна доба України, 2010)
У статті розглядаються попередні результати дослідження у 2009 році відомої неолітичної пам’ятки Романків 1, що південніше Києва.