Методика визначення залишкового ресурсу облицювання сховища відпрацьованого ядерного палива за результатами випробувань зразків - Шаміс, Л.Б.; Матченко, Т.І.; Первушова, Л.Ф. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2010)
Перелічено параметри, що визначають ресурс металевого облицювання. Запропоновано методику визначення їхніх критичних значень та методику розрахунку залишкового ресурсу зварних з’єднань облицювання сховища відпрацьованого ядерного палива.