Розробка та використання аудиторського програмного забезпечення в Україні - Івахненков, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета і завдання. Загалом, декілька років тому, вивчивши стан справ в Україні з аудиторським програмним забезпеченням, ми поставили собі за мету створити програмний продукт для аудиторів, який би міг швидко довести свою корисність, був би недорогим і простим для застосування. Ми хотіли би запропонувати цей програмний продукт в т.ч. і для обговорення підходів та функцій, які були в ньому реалізовані. Але на початку коротко охарактеризуємо призначення та функції відомих аудиторських програм для аналізу даних.