Рентні відносини в умовах інноваційної економіки - Лаптєва, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – визначити можливості реалізації наявного інтелектуального капіталу та інтелектуальної ренти в умовах інноваційної економіки.