Інструментарій міжнародних фінансових інституцій для підтримки соціально-економічного розвитку та досвід застосування в Україні - Волошин, Ю.М. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті розглянуто основні тенденції формування та розвитку інструментарію міжнародних фінансових інституцій, який використовується для підтримки соціально-економічного розвитку в глобальному просторі на сучасному етапі та розглянуто досвід застосування такого інструментарію в Україні.