Проблема розподілу вод Нілу в міжнародних відносинах на Африканському континенті - Бовсунівський, П.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті досліджується проблема розподілу вод найбільшої африканської річки Нілу та висвітлюються позиції провідних принільських держав у сфері перегляду існуючих міжнародно- правових актів, що регулюють розподіл стоку Нілу.