Еволюція управлінського обліку - Криштопа, І.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті полягає у проведенні ретроспективного аналізу виникнення та розвитку управлінського обліку з теоретичних та методологічних позицій, а також наданні рекомендацій щодо періодизації етапів його становлення.