Течение наножидкостей в каналах криволинейной формы - Авраменко, А.А.; Блинов, Д.Г.; Кузнецов, А.В. (Промышленная теплотехника, 2012)
Проведено числовий аналіз течії нанорідини в каналах криволінійної форми. Показана можливість інтенсифікації теплообміну шляхом додавання наночасток в основний теплоносій.