Концепція визначення наслідків змін діяльності підприємства - Рахманая, И.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою нашого дослідження є вибір адекватної моделі вимірювання прояву наслідків змін діяльності післяінвестиційного періоду, для цього необхідно вирішити такі завдання: визначити недоліки традиційної фінансово-орієнтованої концепції, щодо вимірювання прояву наслідків змін діяльності післяінвестиційного періоду; надати характеристику моделей, що можуть бути адаптованими до моделювання розвитку підприємства; визначити недоліки, що ускладнюють застосування традиційних моделей до вимірювання прояву наслідків змін діяльності підприємства післяінвестиційного періоду.