Методичний підхід до оцінювання пріоритетів розвитку управлінських компетенцій підприємства - Денисюк, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є формування методичного підходу до оцінювання пріоритетів розвитку управлінських компетенцій підприємства.