К.В. Івангородський. Селянство Полудневої Київщини в XVI –середині XVII ст. (Студії з етносоціальної історії) - Корновенко, С.В. (Український селянин, 2008)
Рецензія на книжку: К.В. Івангородський. Селянство Полудневої Київщини в XVI –середині XVII ст. (Студії з етносоціальної історії). – Черкаси: Черкаський національний університет, 2006. – 144 с.