Про роботу проблемної комісї «Онкологія» МОЗ та НАМН України (Онкологія, 2011)
Засідання Проблемної комісії (ПК) «Онкологія» МОЗ та НАМН України відбулося 30 серпня 2011 р. у Міністерстві охорони здоров’я України під час наради головних позаштатних спеціалістів з онкології, головних лікарів обласних онкологічних диспансерів та завідуючих кафедрами онкології «Онкологічна служба України. Сучасний стан. Шляхи подолання проблем. Перспективи розвитку».