Сучасні особливості формування потенціалу матеріальних ресурсів підприємства - Штимер, Л.Т. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті полягає у необхідності розробки наукової класифікації чинників формування матеріально-ресурсного потенціалу та їх використання з метою подальшого визначення об’єктивної величини потенційних можливостей підприємства щодо виробництва продукції.