Овочівництво причорномор’я України: сучасний стан галузі в контексті інноваційного розвитку - Скупський, Р.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є організаційно-економічні особливості виробництва овочевої продукції відкритого ґрунту та картоплі Причорноморського регіону та підвищення їх економічної ефективності на засадах інноваційного розвитку.