Стабілізуючий вплив європейської інтеграції на державний розвиток України - Калениченко, Р.А.; Деменко, О.Ф. (Проблеми міжнародних відносин, 2012)
У статті досліджується еволюція взаємовідносин України із Європейським Союзом, обґрунтовується позитивний вплив процесів європейської інтеграції на сучасний державний розвиток України.