Українсько-індійські гуманітарні зв’язки: історія і сучасність - Лукаш, О.І.; Рачек, Д.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2012)
У статті розглядаються стан, проблеми та основні напрями розвитку зв’язків між Україною та Індією у гуманітарній сфері, а також дається короткий історичний огляд українсько-індійських зв’язків у сфері науки, освіти та культури.