Друга Міжнародна науково-технічна конференція “Гірнича геологія, геомеханіка і маркшейдерія” (до 80-річчя УкрНДМІ НАН України) - Наумко, І. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2010)
Друга Міжнародна науково-технічна конференція з анонсованою назвою проходила 6–8 жовтня 2009 р. у м. Донецьку з нагоди ювілейної дати – 80-річчя від часу заснування (1929 р.) Українського державного науково-дослідного і проектно-конструкторського інституту гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи (УкрНДМІ) Національної академії наук (НАН) України. Її організували Національна академія наук України і УкрНДМІ НАН України за підтримки НАН України, Міністерства вугільної промисловості України, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Донецької обласної державної адміністрації.