Робочий орган для розкидання сипучих матеріалів - Кобець, А.С.; Науменко, М.М.; Пономаренко, Н.О. (Геотехническая механика, 2013)
Наведено обґрунтування конструкції робочого органу для розкидання сипучого матеріалу.