20-річчя Карпатського відділення Інституту геофізики ім. С.І. Субботіна НАН України - Максимчук, В.Ю.; Сапужак, О.Я. (2011)
Висвітлено найважливіші результати фундаментальних та прикладних досліджень в галузі геофізики, отримані науковцями Карпатського відділення ІГФ впродовж 1991-2011 рр.