Будова, літолого-фаціальна зональність Турнейсько-Візейського нафтогазоносного комплексу Дніпровсько-Донецького басейну та проблеми світної стратифікації - Кривошеєв, В.Т.; Іванова, Є.З.; Макогон, В.В. (Збірник наукових праць Інституту геологічних наук НАН України, 2010)
Проблеми, які є в синхронізації продуктивних товщ, горизонтів, окремих пластів, не сприяють об’єктивному розумінню геологічної будови Дніпровсько-Донецького басейну та прогнозу нових типів пасток нафти та газу. Виділені нами на базі багаторічних детальних комплексних досліджень літолого-фаціальні товщі мають стати основою для складання нової світної стратиграфічної схеми турнейських та візейських від кладів басейну.