Вплив характеру поведінки докайнозойської поверхні та карстових процесів на формування покладів бурштину Рівненського Полісся - Криницька, М.В.; Нестеровський, В.А. (Збірник наукових праць Інституту геологічних наук НАН України, 2010)
Досліджено характер поведінки допалеогенової поверхні та розглянуто можливість розташування покладів бурштину в карстових зниженнях.