Прогноз продуктивності складнопобудованих порід-колекторів нафти і газу за результатами інверсії даних ГДС - Вижва, С.А.; Безродна, І.М. (2011)
Наводиться методика прогнозу продуктивності порід-колекторів за даними ГДС на основі інверсії акустичних даних в структуру пустотного простору та її практична реалізація на прикладі карбонатних горизонтів свердловини №35 Липово-Долинської площі.