Перспективи нафтогазоносності нижньокрейдових відкладів с Кибових Карпат - Мончак, Л.С.; Маєвський, Б.Й.; Хомин, В.Р.; Куровець, С.С.; Здерка, Т.В.; Стасик, І.М. (Збірник наукових праць Інституту геологічних наук НАН України, 2010)
Стаття присвячена прогнозу нафтогазоносності нижньокрейдових відкладів Скибових Карпат. Наведено їх літологічний опис та проведена кореляція даних поверхневої геології з даними пробурених свердловин. Проаналізовані результати пошукового буріння на Максимівській площі. Перспективи нафтогазоносності Скибових Карпат пов’язуються з антиклінальними складками нижньокрейдових відкладів.