Геологічна еволюція Карпат у світлі терейнового аналізу - Гнилко, О.М. (2011)
Запропонована модель геологічного розвитку Українських Карпат з точки зору терейнового аналізу та з врахуванням нових геологічних матеріалів, одержаних при геолого-картувальних роботах.