Фізичні характеристики біодобрив на основі курячого посліду - Михалевич, В.В.; Ляшенко, А.В.; Кремньов, В.О.; Тимощенко, А.В. (Промышленная теплотехника, 2012)
Досліджені зміни гранулометричного складу продукту при зневодненні та диспергуванні в роторно-вихровій камері, та визначено винос дрібно-фракційного продукту. Показано, що винос може складати до 20 % сухого продукту, в циклоні необхідно передбачити циклічну або безперервне вивантаження продукту. Отримані об’ємні характеристики продукту дозволили скоригувати об’єм роторно-вихрової камери, розрахувати циклон та бункери готового продукту.