Геоелектромагнітне поле Антарктичного регіону за результатами фізичного моделювання - Кобзова, В.М.; Сенчина, А.Ф. (2011)
За результатами фізичного моделювання геоелектромагнітного поля Антарктичного регіону зроблено аналіз впливу регіональних та локальних неоднорідностей провідності поверхневого шару при глибинних МВ і МТ дослідженнях. Зроблено співставлення результатів 1D і 2D інверсій даних МТ зондувань для моделі регіону.