Регіональні програми модернізації комунальної теплоенергетики – інноваційна основа технологічного оновлення систем теплозабезпечення населених пунктів України. Частина 2 - Долінський, А.А.; Басок, Б.І.; Базєєв, Є.Т. (Промышленная теплотехника, 2012)
Розроблена і направлена в Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Державна цільова програма комплексної модернізації комунальної теплоенергетики України на 2012-2016 роки (проект) з урахуванням даних 24 регіональних програм, що базуються на позитивному досвіді пілотної програми, реалізованої у Донецькій області.