Підсумки багаторічних тектономагнітних досліджень у Карпатах - Кузнєцова, В.Г.; Максимчук, В.Ю.; Климкович, Т.А. (2011)
Приведені основні результати використання тектономагнітних досліджень для рішення задач сучасної геодинаміки і прогнозу землетрусів в Карпатському регіоні.