Перспективи газоносності Коханівської структури в Передкарпатському прогині України - Гулій, В.; Лепігов, Г. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2010)
Розглянуто можливість використання абіогенної теорії походження родовищ вуглеводнів для побудови газової колони (частина верхньої мантії Землі, де генеруються, концентруються вуглеводневі гази та відбуваються їхні локальні викиди, які сприяють утворенню родовищ вуглеводнів). У Зовнішній тектонічній зоні Передкарпатського прогину докайнозойських порід виділено Коханівську кільцеву структуру, у межах якої ймовірне виявлення родовищ газу.