Послідовність використання аналітичних процедур при аудиті оборотних активів акціонерних товариств - Сурніна, К.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є розробка теоретичних положень і практичних рекомендацій щодо вдосконалення методики аудиту оборотних активів з використанням аналітичних процедур в умовах ринкових відносин.