Визначення задач внутрішнього контролю діяльності промислового підприємства - Шпанковська, Н.Г.; Котенко, Н.О.; Білова, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є удосконалення методичного підходу до визначення задач внутрішньогосподарського контролю.