До 50-річчя С.Ю. Бортника (Український географічний журнал, 2011)
14 листопада 2011 р. виповнилося 50 років відомому українському географу, геоморфологу, доктору географічних наук, професору, завідувачу кафедри землезнавства та геоморфології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, віце-президенту – головному вченому секретареві Українського географічного товариства Сергію Юрійовичу Бортнику.