Фактичний склад: поняття, зміст і критерії класифікації - Гордєєв, В.В. (Держава і право, 2012)
Досліджено теоретичні погляди на поняття та зміст фактичного складу, з’ясовано підстави класифікації фактичних складів, визначено основні їхні види, які утворилися внаслідок такої класифікації.