Місце і роль конкретизації права у механізмі правового регулювання - Андрущакевич, Ю.В. (Держава і право, 2012)
Аналізуються існуючі в юридичній літературі точки зору щодо місця та ролі конкретизації права у механізмі правового регулювання. Досліджується поняття правоконкретизації та її роль на стадіях правового регулювання.