Юридичні факти у механізмі реалізації права людини на освіту - Мельничук, О.Ф. (Держава і право, 2012)
З’ясовується сутність і роль юридичних фактів у механізмі реалізації права людини на освіту. Зосереджується увага на їхніх видах та особливостях юридичного складу.