Основні підходи до розуміння співвідношення держави та права в державно-правовій думці - Камолих, Д.А. (Держава і право, 2012)
Наводиться теоретичне узагальнення основних поглядів науковців щодо співвідношення між державою і правом, виділяються основні точки зору на розуміння такого співвідношення, визначаються елементи єдності, відмінності та взаємодії між державою і правом, формулюються узагальнюючі висновки про уявлення щодо співвідношення між державою та правом у сучасній державно-правовій думці.