Взаємодія судів з державними органами, органами місцевого самоврядування та громадськістю: шляхи наукового пошуку - Вільгушинський, М.Й. (Держава і право, 2012)
Аналізуються основні складові державновладного механізму крізь призму наукового дослідження взаємодії судів з державними органами загальнодержавного та місцевого рівня, органами місцевого самоврядування та громадськістю.