Особливості аудиту операцій із продажу сільськогосподарської продукції, виконаних робіт та наданих послуг - Лагодієнко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті - уточнення сутності аудиторських процедур та обґрунтування об'єктивної необхідності використання аналітичних процедур на всіх стадіях здійснення аудиту операцій з продажу сільськогосподарської продукції, виконаних робіт та наданих послуг у системі управління господарськими процесами аграрного підприємства, а також визначення передумов розширення їхніх можливостей.