Попередження адміністративного проступку - Дрозд, О.Ю. (Держава і право, 2012)
Розглянуто доктрину адміністративного права в контексті визначення загальних і конкретних детермінант адміністративного проступку. Запропоновано внесення науково обґрунтованих змін до чинного законодавства щодо попередження загальних і конкретних детермінант адміністративного проступку.