Централізоване водопостачання як вид господарської діяльності - Кишко-Єрлі, О.Б. (Держава і право, 2012)
Визначається, які види діяльності належать до сфери централізованого водопостачання, їх співвідношення з іншими сумісними сферами діяльності та надані рекомендації щодо вдосконалення законодавства України в цій сфері.