Адміністративно-правові конфлікти як предмет адміністративної юрисдикції - Глоба, Д.М. (Держава і право, 2012)
Наводяться погляди вчених на правову природу адміністративної юрисдикції, розкривається її предмет через адміністративно-правові конфлікти, визначаються їхні форми вираження, а також форми врегулювання та вирішення.