Правові основи цілепокладання державної політики у сфері науки в Україні - Мосьондз, С.О. (Держава і право, 2012)
Визначаються та пропонуються шляхи удосконалення правових основ цілепокладання державної політики у сфері науки в Україні на сучасному етапі розвитку українського суспільства.