Проблеми адміністративно-правової охорони та захисту державної власності - Кравчук, О.О. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання адміністративно-правової охорони та захисту державної власності. Надається окрема увага питанню їх зв’язку із діяльністю з управліня майном державної власністі. Зроблені висновки та пропозиції щодо вдосконалення адміністративно-правового регулювання в цій сфері.