Особливості формування концепції галузі адміністративно-процесуального права - Апаров, А.М. (Держава і право, 2012)
Досліджується поняття галузі права, обґрунтовується адміністративно-процесуальне право як окрема галузь права, аналізуються суспільні відносини, що становлять предмет адміністративного права та доцільність існування комплексної галузі права – судового права.