Адміністративно-правовий статус осіб з особливими потребами - Терещенко, А.Л. (Держава і право, 2012)
Сформульовано поняття та розкрито зміст адміністративно-правового статусу осіб з особливими потребами – як неподільної єдності обов’язків і прав, в сукупності із їхньою правосуб’єктністю, стан цих осіб у суспільстві, забезпечується його дотриманням публічною адміністрацією.